INSTAGRAM U PROBLEMU: Korisnici prijavljuju nevolje sa aplikacijom

Novosti online

02. 11. 2023. u 15:19

U POSLEDNjIH nekoliko sati, korisnici Instagrama iz različitih krajeva sveta suočeni su sa neočekivanim prekidima u radu popularne društvene mreže.

ИНСТАГРАМ У ПРОБЛЕМУ: Корисници пријављују невоље са апликацијом

Foto: Free Images Pixabay

Na sajtu Downdetector, koji prati funkcionalnost onlajn servisa, zabeležen je nagli porast prijava problema, čime je potvrđen globalni problem sa pristupom i korišćenjem Instagram aplikacije.

Prema pristiglim izveštajima, većina problema koncentrisana je na samu aplikaciju, dok je veb-verzija manje pogođena. Korisnici prijavljuju da se sadržaj ne učitava kako treba ili je funkcionalnost direktnih poruka ograničena.

Trenutno nije poznat uzrok problema koji je doveo do ovog globalnog prekida. Instagram je u proteklih nekoliko meseci više puta imao problema sa radom.

Društvene mreže, sa svojim kompleksnim infrastrukturama i velikim brojem korisnika, povremeno se susreću sa sličnim izazovima. I dok razlozi mogu biti različiti – od tehničkih grešaka do sajber napada – ovakvi incidenti ističu koliko je globalno društvo postalo zavisno od stalne povezanosti i dostupnosti onlajn servisa.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)