MESEČNI HOROSKOP DO 21. DECEMBRA: Blizanci da paze šta potpisuju, Lava očekuje svađa sa partnerom, slobodne Ribe upoznaće zanimljivu osobu

Astrolog: Marina Jungić Milošević

22. 11. 2023. u 20:12

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period tranzita Sunca preko Strelca, od 22. novembra do 21. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 21. ДЕЦЕМБРА: Близанци да пазе шта потписују, Лава очекује свађа са партнером, слободне Рибе упознаће занимљиву  особу

Image by No-longer-here from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Naglašen znak Strelca, u kome se nalazi i vaš vladalac Mars, planeta akcije, tokom decembra, donosi vam kontakte sa strancima, putovanja i novac preko turizma, marketinga, advokature, kao i predavaštva. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 5. i 19. decembra, odgovara martovskim i Ovnovima treće dekade koji se bave privatnim biznisom. Zbog retrogradnog hoda Merkura, posle 13. decembra, povedite više računa o dokumentaciji i ugovorima.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, možete da upoznate šarmantnu osobu na putu, predavanju ili seminaru. Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim emotivnim životom, 4. decembra, ulazi u Škorpiju, donoseći vam buru strasti, ali i ljubomornih scena i rasprava sa partnerom. Direktan hod Neptuna, simbola ljubavnog zanosa, posle 6. decembra, nagoveštava ulazak u tajnu romansu.

Zdravlje Pripazite na ishranu.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Mnoštvo planeta u astrološkoj kući finansija, tokom decembra, podstiče vašu potrebu za trošenjem i rizičnim investicijama. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, 13. decembra kreće retrogradnim hodom što će nepovoljno uticati na poslove koji imaju veze sa inostranstvom, putovanjima, pravnim procesima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 19. decembra, novac pristiže aprilskim Bikovima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem.

Ljubav Aspekti Marsa, vladaoca kuće partnerskih odnosa, koji početkom perioda ulazi u Strelca, donose vam poznanstvo sa osobom čiji posao podrazumeva rukovanje novcem ili česta putovanja. Posle 4. decembra kada vaš vladalac Venera ulazi u znak strasti, može da vam se udvara zauzeta osoba. Pun i mlad Mesec, 27. novembra i 13. decembra, donosi vam poznanstvo preko posla i mogućnost strastvenog susreta sa Škorpijom.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Prepuno sedmo astrološko polje, u decembru stavlja akcenat na partnerstvo sa strancima, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Poslednja i prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim finansijama, 5. i 19. decembra, donose vam novac preko paralelnih i kreativnih aranžmana. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Jarca, 1. decembra, najavljuje dogovor sa osobom na položaju, a njegov retrogradni hod, posle 13. decembra, upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete.

Ljubav Sa ulaskom Marsa, planete strasti u vatrenog Strelca, 24. novembra, vaš emotivni život postaje uzbudljiviji. Posle 4. decembra, Venera ulazi u polje erotike, donoseći vam tajnu romansu s nekim koga poznajete preko posla. Ta veza, u vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, može postati još intenzivnija. Posle 6. decembra, Neptunov direktni hod, čini vas sklonim zabludama.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Mars, planete sukoba, početkom perioda ulazi u astrološko polje posla, što nepovoljno utiče na vaš odnos sa saradnicima. U vreme poslednje i prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, 5. i 19. decembra, budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima i ulaganja novca. Posle 13. decembra, kada Merkur, planeta komunikacija, kreće retrogradnim hodom, vodite računa šta kome pričate i potpisujete. Posle 6. decembra, otvaraju vam se nove mogućnosti, ako se bavite turizmom, advokaturom, predavaštvom.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, mogući susret sa starom simpatijom i ljubomorne scene sa partnerom. Početkom decembra, voljena osoba pokazuje više interesovanja za razgovor o jednoj važnoj temi. Posle 4. decembra, ulazak Venere u polje ljubavi, nagoveštava poznanstvo s nekim preko interneta. Krajem perioda, moguća romansa sa jednom Škorpijom ili Ribama.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.


 

Foto Pixabay free images

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Naglašen znak Strelca, gde je i vaš vladalac Sunce, do kraja novembra, donosi vam uspeh u kreativnim i zanimanjima koja zahtevaju veliku fizičku izdržljivost (poput sporta). Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 5. i 19. decembra, najavljuju dobitke preko intelektualnih aranžmana i nekretnina. Posle 13. decembra, retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg posla i planova, opominje da povedete više računa o dokumentima, ugovorima i vrednim sitnicama.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnim Lavovima do kraja perioda nagoveštava uzbudljiv ljubavni život, nove susrete i poznanstva. Posle 4. decembra, kada Venera ulazi u Škorpiju, bračni partner će želeti da vam nametne svoju volju. U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, moguće su prepirke sa voljenom osobom i poznanstvo s nekim na kraćem putu.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Prepuna četvrta kuća stavlja naglasak na biznis, ali i na porodične odnose. Krajem novembra, mogući su problemi u poslovanju sa strancima, ako ste privatnik. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Jarca, 1. decembra, donosi vam novac, a njegov retrogradni hod, posle 13. decembra, upozorava na oprez sa dokumentima i ugovorima. Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku, 5. decembra, odlaže vaše planove, a prva četvrt, 19. decembra, donosi uspeh umetnicima.

Ljubav Posle 4. decembra, slabi uticaj Venere, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donoseći vam ljubomorne scene. Vladalac vaših partnerskih odnosa, Neptun, planeta ljubavnog zanosa, 6. decembra kreće direktnim hodom, dovodeći vas u zabludu kada se radi o jednom Biku ili Jarcu. Pun i mlad Mesec, 27. novembra i 13. decembra, čini vas emotivno ranjivim i sklonim raspravama sa voljenom osobom.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Naglašen znak Strelca, u decembru podstiče vašu ambiciju, ako radite u medijima, turizmu, marketingu ili često putujete zbog posla. U vreme punog Meseca, koji upravlja vašom karijerom, 27. novembra, novac vam stiže preko poslova sa nekretninama. Mlad Mesec, 13. decembra, donosi vam dogovor sa strancima ali oprezno prilikom potpisivanja ugovora, jer tog dana Merkur kreće retrogradnim hodom. Oko 5. decembra imate podršku žena, a 19. rasprave sa saradnicima.

Ljubav Pozicija Marsa, simbola strasti, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, posle 24. novembra, donosi vam nove susrete i poznanstva na kraćim putovanjima, seminarima i predavanjima. Ulazak vašeg vladaoca Venere u Škorpiju, posle 4. decembra, čini vas posesivnijim i sklonim ljubomori. Početkom decembra, možete da upoznate nekoga na poslovnom putu, predavanju ili seminaru, a krajem perioda preko rođaka.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš vladalac, Mars, planeta akcije, 24. novembra, ulazi u astrološku kuću posla, što podstiče vašu ambiciju i donosi vam zaradu. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 19. decembra, novac stiže preko saradnje sa stranacima i kreativnih aranžmana. Merkur, planeta biznisa, 1. decembra, ulazi u Jarca, donoseći vam prihode preko intelektualnih i manuelnih poslova. Posle 13. decembra, budite oprezniji prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora.

Ljubav Sa Venerom u vašem znaku, posle 4. decembra, bićete seksepilniji, zavodljiviji i popularniji u društvu, naročito suprotnog pola. Neptun, 6. decembra, kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ljubavi, donoseći vam strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Pun i mlad Mesec, 27. novembra i 13. decembra, nagoveštava poznanstvo sa nekim preko intereneta i zaljubljivanje u osobu sa posla.

Zdravlje Podložnost infekcijama.


 

 

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam priliv energije i entuzijazma i podstiče vašu ambiciju, naročito u poslovanju sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 19. decembra, izbegavajte rasprave sa ženama i nepotrebne troškove. Zbog direktnog hoda vašeg suvladaoca Neptuna, planete zabluda, preko kuće karijere, posle 6. decembra, pazite se prevara. U poslednjoj sedmici perioda, izbegavajte sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca vaših odnosa sa partnerom, koji 1. decembra, ulazi u Jarca, donosi vam udvaranje mlađe osobe sa posla. Sa tri planete u vašem znaku, u decembru ćete biti omiljeni i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Aspekti Venere, koja upravlja vašim društvenim životom i planovima, posle 4. decembra, donose vam susret sa Vagom. Mlad Mesec blizu Marsa u opoziciji sa vašim vladaocem Jupiterom, čini vas sklonim dramatičnim reakcijama.

Zdravlje Bol u leđima.


 

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašeno 12. astrološko polje, do kraja novembra, donosi inspiraciju umetnicima ali i ograničenja i prepreke ostalim Jarčevima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 19. decembra, očekuju vas šanse za lepu zaradu i vanredni izdaci. Neptun, vladalac vašeg mentalnog stanja, 6, decembra kreće direktnim hodom, donoseći vam nove ideje. Posle 13. decembra, izbegavajte nepotrebne troškove, potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, moguće su rasprave sa članovima porodice i partnerom. Tranzit Merkura preko vašeg znaka, posle 1. decembra, nagoveštava kontakt sa osobom koja živi u drugom gradu. Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, 4. decembra ulazi u astrološko polje društvenog života, donoseći vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Mnoštvo planeta u polju neočekivanih okolnosti, u decembru, menja vaše planove, ako radite u medijima, turizmu, na društvenom projektu. Merkur, vladalac vaših finansija, 1. decembra ulazi u polje tajni, donoseći vam paralelne poslove. A posle 13. decembra, kada kreće retrogradnim hodom, oprez prilikom dogovora, potpisivanja ugovora! Čuvajte vredne sitnice. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 19. decembra, očekuju vas vanredni izdaci i uvećanje prihoda.

Ljubav Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, 22. novembra ulazi u polje društvenog života, donoseći vam nove susrete i poznanstva. U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, moguć susret sa umetnikom i opasnost od skandala. Posle 4. decembra, ulaskom u Škorpiju, slabi uticaj Venere, planete ljubavi, što može nepovoljno uticati na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje Opasnost od povreda.


 

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Tri planete u kući karijere, do kraja novembra, prave napete aspekte sa Saturnom u vašem znaku, odlažući vam poslove. Vaš vladalac Neptun, simbol kreativnosti ali i zabluda, 6. decembra, kreće direktnim hodom pa budite fleksibilniji u komunikaciji sa šefovima. Posle 13. decembra, izbegavajte važne dogovore, potpisivanje ugovora, čuvajte ključeve, kartice, telefone. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 5. i 19. decembra, zahteva prilagođavanje novim uslovima i izbegavanje rasprava.

Ljubav Merkur, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, 1. decembra, ulazi u polje iznenađenja, donoseći vam mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. U poslednjoj sedmici perioda, slobodne Ribe mogu da upoznaju nekoga preko interneta. U vreme punog i mladog Meseca, 27. novembra i 13. decembra, moguće su rasprava sa partnerom i susret u tajnosti sa osobom iz drugog grada ili zemlje.

Zdravlje Proverite hormonski status.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)