DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. JANUAR: Blizanci da se paze povrede, Devici loš dan za partnerske odnose, Vodolija razmišlja o važnim odlukama

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 01. 2024. u 07:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 6. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje....

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 6. ЈАНУАР: Близанци да се пазе повреде, Девици лош дан за партнерске односе, Водолија размишља о важним одлукама

Foto Shutterstock

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji vam donosi uvećanje zarade ali i vanredne troškove, naročito ako vaš posao ima veze sa rukovanjem novcem ili opasnošću. Izbegavajte rasprave sa ženama. Bračni ili dugogodišnji partner planira odlazak na zajednički put s vama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog opozicije između Meseca u Škorpiji i Urana u vašem znaku, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom Jarcu ili Škorpiji. Ne preporučuje se podizanje kredita. Provodite više vremena sa prijateljima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, dosadni, rutinski poslovi, oduzimaju vam vreme, naročito ako se bavite uslužnim delatnostima. Budite oprezni ukoliko planirate aranžmane sa osovama koje žive u inostranstvu. Povrede u kući.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Meseca preko astrološkog polja ljubavi i kreativnosti, slobodnim Rakovima donosi kontakt sa mlađom osobom preko interneta. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Merkura, planete biznisa u astrološkoj kući novca, donosi uspeh umetnicima, naročito glumcima i pevačima. Zbog napetih aspekata Venere u kući ljubavi, voljena osoba može biti sklona preterivanju i dramatizovanju nekih situacija. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Škorpiji vas čini preduzimljivijim i efikasnijim, kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima. Paralelni ili honorarni aranžman donosi vam uvećanje prihoda. Naporan kvadrat između Venere i Saturna nepovoljno utiče na odnose u braku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere i Meseca, koji upravlja vašom karijerom, donosi vam šanse za zaradu preko saradnje sa strancima. Zauzete Vage mogu doći u konflikt sa partnerom, dok slobodne mogu dobiti poziv za izlazak od jedne Vodolije.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko asteroida Fantazija u vašem znaku donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošći ili sportom. Naglašen znak Strelca, nagoveštava uspeh i uvećanje Škorpijama koje se bave poslom zbog koga često putuju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa tri planete u vašem znaku, svakako ste znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu. Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora ili potpisivanja važnih ugovora. Očekuje vas susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Više šetajte.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Moćni trigoni planeta u zemljanim znacima, koji obuhvataju i Pluton u vašem znaku, donose vam zaradu preko aranžmana sa nekretninama, građevinskih poslova, sređivanja eneterijera. Susret sa privlačnom osobom koja nosi uniformu na radu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta u Biku nasuprot Mesecu u Škorpiji, podstiče vašu potrebu za donošenjem nekih važnih poslovnih odluka. Retrogradni hod Venere utiče na vaš način razmišljanja kada se radi o odnosu sa jednom Vagom ili Strelcem.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa asteroidima Eros, Karma i Amor u vašem znaku, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pozicija Meseca donosi vam kontakte sa strancima, mada će neko pokušati da vas uspori u realizaciji vaših planove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!