ZA 25 GODINA RADA: Na "Guglovom groblju" se nalaze 293 neuspešna proizvoda kompanije

Tanjug

15. 01. 2024. u 23:07

NA "Guglovom groblju", na kome se objavljuju promašene usluge i proizvodi, trenutno se nalaze 293 neuspešna proizvoda ili usluga kompanije koje korisnici nisu prihvatili, preneo je hrvatski portal Zimo pozivajući se na podatke objavljene na stranici Killed by Google.

ЗА 25 ГОДИНА РАДА: На Гугловом гробљу се налазе 293 неуспешна производа компаније

Foto Shutterstock

Kompanija iz kalifornijskog Mauntin Vjua je tokom 25 godina postojanja izbacila na tržište niz usluga i poroizvoda, od kojih su neki, Jutjub ili Android, preživeli do danas, dok su neki odavno ukinuti i zaboravljeni.

“Guglovo groblje" promašenih usluga i proizvoda predstavlja podsećanje na Gugl hendauts, Četbejs, Polimer i mnoge druge zaboravljene adute kalifornijske kompanije.

Na sajtu Killed by Google su objavljena imena svih "pokojnika" uz podatke do kada je proizvod bio aktivan i čemu je služio.

Neke usluge su zauvek otišle u istoriju, dok su druge dobile novo ime i Gugl ih je dodao nekoj drugoj usluzi.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)