DANAS JE DAN ZA PRELJUBU I FLERT: Astro savet za ponedeljak, 4. mart - Pazite da vas neko ne prevari

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

04. 03. 2024. u 07:00

LEPA vest je da Mesec danas prelazi preko treće dekade znaka Strelca, obrazujući sjajan aspekt sa Marsom i Venerom, što vam donosi mogućnost upoznavanja s nekim, flerta ili zaljubljivanja na kraćem putu, predavanju, seminaru.

ДАНАС ЈЕ ДАН ЗА ПРЕЉУБУ И ФЛЕРТ: Астро савет за понедељак, 4. март - Пазите да вас неко не превари

Foto: Shutterstock/ free images Pixabay

Ovo se najviše odnosi na vatrene i vazdušne znake, Strelčeve, Ovnove, Lavove, Blizance, Vage i Vodolije.

S druge strane, Mesec pravi i manje lepe aspekte sa Suncem, Merkurom i Neptunom u Ribama i Uranom u Biku, zbog čega će mnogi, a naročito vodeni i zemljani znaci biti skloni preterivanju u svemu, naročito u trošenju novca, ali i podložni zabludama.

Zato, pazite da vas neko ne prevari, nemojte da verujete svima, ni svemu što čujete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!