UŽIVAJTE U LJUBAVI, ČUVAJTE SE POVREDA U KUĆI: Astro savet za ponedeljak, 18. mart - Muškarci, izbegnite rasprave

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 03. 2024. u 07:00

MESEC u sentimentalnom, boemskom Raku, danas pravi sjajne aspekte sa Venerom, Saturnom, Neptunom i Suncem u romantičnim, intuitivnim i tajanstvenim Ribama.

УЖИВАЈТЕ У ЉУБАВИ, ЧУВАЈТЕ СЕ ПОВРЕДА У КУЋИ: Астро савет за понедељак, 18. март - Мушкарци, избегните расправе

Foto: Profimedia

Pozicija ovih astroloških simbola svesti i podsvesti, razuma i osećanja, izoštrava vašu intuiciju, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju naučnicima. Donosi i uživanje, naročito vodenim i zemljanim znacima (Rak, Škorpija, Ribe, Bik, Devica, Jarac) zajedno sa nekim koga vole, u lepom ambijentu nekog restorana, blizu jezera ili reke.

Dan je idealan i za odlazak u spa-centar, seansu sa psihoterapeutom ili ćaskanje uz kaficu sa starijom, mudrom ženom iz kruga vaše porodice.

Istakla bih Mesečev trigon sa predivnim Neptunom na 27. stepenu Riba (stepenu Venerine egzaltacije, gde je njen uticaj naglašen, ili astrološkim rečnikom, egzaltiran), aspekt inspiracije, nadahnuća, mašte, idealan za umetnike, stvaraoce, slikare, kompozitore... Sredinom aprila, Venera će se približiti Neptunu i napraviti konjunkciju, aspekt ljubavnog zanosa, što će se i te kako odraziti na emotivni život većine znakova...

Ali uvek ima nešto što zvezdani sklad kvari, a danas su to napeti aspekti Meseca (inkonjunkcije) sa Plutonom i Marsom u nepredvidivoj, nervoznoj Vodoliji, što upozorava na opasnost od povreda, najčešće kod kuće, čak u kuhinji (Rak). Pošto Mesec obrazuje napet aspekt (kvadrat) i sa Merkurom u nestrpljivom, eksplozivnom Ovnu, mogući su kvarovi kućnih, kuhinjskih aparata, ali i trzavice sa starijom ženom u domu.

Ovi aspekti Meseca takođe podstiču muškarce na rasprave i verbalna nadmetanja sa ženama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)