DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. MART: Blizanci da se paze pogrešnih zaključaka, Vagu očekuju ljubavni problemi, a Škorpiju promene planova

Astrolog Marina Jungić Milošević

21. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Devici donosi za petak 22. mart, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 22. МАРТ: Близанци да се пазе погрешних закључака, Вагу очекују љубавни проблеми, а Шкорпију промене планова

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec rano ujutru ulazi u Devicu praveći napete aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što vam donosi problem sa konkurencijom. Vašu pažnju, u večernjim satima, može da privuče jedan atraktivan Strelac.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Marsa u Devicu, vaša kreativnost i praktičnost dolaze do izražaja u pregovorima sa osobama koje žive u inostranstvu. Otvaraju vam se mogućnosti za nov izvor prihoda. Tenzija i napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima, pa razmislite pre nego što donesete odluku u vezi sa nekretninama. Očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa Lavom ili Ovnom. Unosite više tečnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Osoba iz vašeg neposrednog okruženja, ima ideju kako biste mogli da rešite jedan poslovni problem. Napeti aspekti vašeg vladaoca Meseca u Devici, sa Uranom i Plutonom, donose vam probleme sa finansijama. Promenite način ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje napet aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam probleme u komunikaciji sa kolegama, saradnicima, komšijama, rođacima. Neko koga ste nedavno upoznali, želi da privuče vašu pažnju. Osetljiva koža.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku obrazuje napete aspekte sa Marsom i Plutonom u astrološkom polju posla, čineći vas konfuznijim. Nije pravi trenutak za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Romantična prepiska sa Ribama. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkom polju tajni pravi napete aspekte sa Marsom i Plutonom koji upravljaju vašim odnosom sa partnerom, zbog čega će zauzete Vage imati problema u ljubavi. Poslovna situacija sa strancima nije tako loša kao što izgleda.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između Meseca u Devici i vaših vladalaca Plutona i Marsa, donosi vam izazovne poslovne ponude ali i mogućnost promene planova, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Ljubavni partner planira zajednički put s vama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca sa Suncem, Marsom i Plutonom, čine vas subjektivnim i sklonim pogrešnim procenama. Partner je spreman na kompromis, potrebno je samo da vi pokažete dobru volju. Poziv od stare simpatije sa kojom se niste dugo videli.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Device čini vas nervoznijim, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim, kao i ljubavnim partnerom. Novac vam pristiže preko nekog paralelonog aranžmana. Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekt Plutona, planete novca, u vašem znaku sa Mesecom, stavlja vas pred dilemu da li da se upustite u jedan poslovni projekat. Budite taktičniji sa saradnicima, kao i sa mlađim članovima porodice. Provodite više vremena u prirodi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec, simbol emocija, raspoloženja, mašte, u jutarnjim satima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima. Zauzete Ribe mogu imati problema sa partnerom, dok slobodne očekuje romantičan susret sa Bikom.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu