OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Horoskop za subotu 23. mart: Bika očekuju tenzije u ljubavi, Vagu rasprave, Lav da pazi na finansije

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ULAZAK MARSA U RIBE, posle godinu dana, donosi u dnevnom horoskopu za subotu 23. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Хороскоп за суботу 23. март: Бика очекују тензије у љубави, Вагу расправе, Лав да пази на финансије

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u znak Riba, u kojem je njegov uticaj oslabljen, možete da osetiti manji pad energije. I moć Venere, koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, slabija je zbog blizine Saturna, što nepovoljno utiče na emocije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa u Ribe, donosi tenziju u vaš ljubavni život ako ste rođeni krajem znaka. "Spoj" vašeg vladaoca Venere i Saturna, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Planeta Mars, simbol inicijative, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje karijere, pa će majski Blizanci biti prinuđeni da menjaju neki poslovni plan. Uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Čuvajte se infekcija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Marsa, planete akcije, u devetu astrološku kuću, posle godinu dana, pogoduje junskim Rakovima, čiji posao podrazumeva putovanja, obrazovanje, kontakte sa strancima. Susret sa Ribama na kraćem putu ili predavanju. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars, koji upravlja vašim poslom i planovima, posle godinu dana, ulazi u maštovite Ribe, donoseći vam sveže ideje ali i preporuku za dodatni oprez sa finansijama. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga ko se bavi opasnim zanimanjem.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa gde se od danas nalazi i Mars, koji upravlja vašim biznisom i finansijama, donosi rasprave i sa poslovnim partnerom i sa voljenom osobom. Pazite se za volanom. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prepuno astrološka kuća svakodnevnih obaveza i zdravlja, upozorava da povedete više računa o organizaciji posla. Moguća rasprava sa saradnikom ili kolegom, koji želi da vam nametne svoj stav. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, posle godinu dana, ulazi u Ribe, što podstiče inspiraciju i motivaciju umetnika i sportista rođenih u prvoj dekadi. Na koncertu, u pozorišnom foajeu, očekuje vas susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Marsa, koji upravlja vašom intuicijom, u četvrtoj astrološkoj kući, upozorava na mogućnost problema u domu i porodici. Povedite više računa, ukoliko vaš posao ima veze sa prometom ili proizvodnjom tečnostima. Osetljiv želudac.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars, planeta akcije, u astrološkom polju intelekta, odgovara Jarčevima koji se bave pisanjem i zanimanjima koja podrazumevaju česta putovanja. Na predavanju ili kraćem putu u inostranstvu, možete da upoznate zanimljivu osobu. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa, vladaoca vaše karijere i logike, posle godinu dana, u Ribe, donosi vam šanse da brzo uvećate zaradu, preko kontakata sa strancima. Slobodne Vodolije, preko posla, mogu da upoznaju romantičnu osobu. Zadržavanje vode u organizamu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete u vašem znaku, u koji ulazi i Mars, mnogi će tokom poželeti da se nađu u vašem društvu. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nagovešatava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Čuvajte se infekcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!