DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 24. MART: Ovan ambiciozan, Devici stiže novac, Ribe se zaljubljuju u nekog sa posla

Astrolog Marina Jungić Milošević

23. 03. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 24. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 24. МАРТ: Ован амбициозан, Девици стиже новац, Рибе се заљубљују у неког са посла

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, upozorava da ne žurite sa dogovorima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Zbog pozicije asteroida Amor u vašem znaku, udvara vam se zauzeta osoba. Provodite više vremena sa prijateljima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Trigon između Urana u vašem znaku i Meseca, povoljno utiče na vaš odnos sa poslovnim partnerom, ali napet aspekt sa Marsom, donosi trzavice sa voljenom osobom. Imate šanse da postignete dogovor o novom izvoru prihoda. Unosite više vitamina.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i emocija, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima. Strelac želi da se nađe u vašem društvu, a vas privlači Ovan koga ste upoznali preko posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Dobri aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, utiču na poboljšavanje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Poslušajte savet Jarca u vezi sa rešavanjem jedne poslovne dileme. Izbegavajte rasprave sa rođacima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec raste, nasuprot vašeg vladaoca Suncu, simbolu ugleda i ambicije, donoseći vam podršku starije ili osobe na položaju. Neko koga ste upoznali preko društvene mreže, može vas prijatno iznenaditi prilikom susreta uživo. Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku pravi trigon sa Uranom, donoseći vam novac preko poslovnih aranžmana sa strancima. Aspekti vašeg vladaoca Merkura sa Neptunom, nagoveštavaju romantičnu komunikaciju sa Ribama. Pazite se u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca čini vas opterećenim razmišljanjem o nečemu što ne možete da promenite i na šta ne možete previše da utičete. Promene raspoloženja voljene osobe utiču na vašu emotivnu ravnotežu. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac, Pluton, simboli moći i velikog novca, obrazuje dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam nove poslovne ponude od starih parntera i uvećanje prihoda. Ponašanje jednog prijatelja prema vama može da vas razočara. Bol u leđima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkom polju karijere u trigonu sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam uvećanje prihoda. Pozicija Merkura, koji upravlj vašim podnosom sa partnerom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Problemi sa pritiskom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec pravi opoziciju sa vašim vladaocem Saturnom, što može da uspori ili odloži na neko vreme realizaciju poslova, ako se bavite kupoprodajom nekretnina, trgovinom prehrambenim proizvodima. Na većem skupu, možete da upoznate jednog Bika.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam uvećanje prihoda, preko IT sektora, medija, marketinga ,kontakata sa strancima. Neko koga ste upoznali preko interneta, privlači vas više nego što ste očekivali.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Dobri aspekti Meseca sa Uranom i Plutonom, donose vam uspeh i novac, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom. Zbog pozicije vašeg vladaoca Neptuna, planete romantike, može da vas obuzme ljubavni zanos zbog jedne Škorpije. Nervoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)