DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. MART: Lavu i Strelcu loš dan za komunikaciju, Škorpija da provede vreme sa prijateljima

Astrolog Marina Jungić Milošević

24. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam delimično pomračenje Meseca u Vagi donosi za ponedeljak 25. mart, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 25. МАРТ: Лаву и Стрелцу лош дан за комуникацију, Шкорпија да проведе време са пријатељима

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pomračenje Meseca u vašem sedmom astrološkom polju, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova, što će više osetiti žene. Nije vreme za veridbu ili venčanje, a ne žurite ni sa važnim poslovnim dogovorima ili potpisivanjem ugovora.

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme pomračenja Meseca u Vagi, koje "pada" u vašu šestu astrološku kuću, moguća romansa s nekim na poslu. Budite pažljiviji sa dokumentima, vrednim sitnicama, kao i u saobraćaju, naročito ako ste vozač. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pomračenja Meseca u vašem petom astrološkom polju, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja ima veze sa inostranstvom. Skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, u astrološkoj kući privatnog života, možete da imate problema sa ženama, ljubavnim partnerom i nadređenima. Na porodičnom okupljanju ili rođendanu, moguć susret sa starom simpatijom. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pomračenja Meseca u Vagi, julskim Lavicama može da oteža komunikaciju sa partnerom i njegovom rodbinom. Nije vreme za rizične finansijske transakcije, prvo podsetite stare dužnike na njihove obaveze prema vama. Opasnost u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme pomračenja Meseca na petom stepenu Vage, znaku koji zahvata vašu astrološku kuću posla ali i ljubavi, avgustovskim Devicama donosi mogućnost upoznavanja sa mlađom osobom preko poslovnih kontakata. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pomračenje Meseca na petom stepenu vašeg znaka, septembarskim Vagama donosi podršku emotivnog partnera i nadređenih. Poznanstvo sa osobom čiji posao ima veze sa medicinom ili uslužnom delatnošću. Oticanje nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pomračen Mesec u astrološkom polju intuicije pravi dobar aspekt s vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam ulazak u turbulentnu vezu sa zauzetom ili osobom koja nosi uniformu na radu. Provodite više vremena sa prijateljima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Delimično pomračen Mesec u astrološkoj kući planova ali i neočekivanih situacija, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim nepotrebnim troškovima. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Smanjite unos šećera.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme pomračenja Meseca u Vagi, vašem astrološkom polju karijere, moguće su rasprave sa nadređenima. Konjunkcija Venere i vašeg vladaoca Saturna, nagoveštava povratak stare simpatije u vaš život. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pomračen Mesec u devetom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa Plutonom, planetom novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko putovanja, turizma, kontakata sa strancima. Strastveni susret sa atraktivnom osobom preko poslovnih kontakata. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti pomračenja Meseca u astrološkoj kući strasti i novca, donose vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Tenzija i napetost u odnosu sa voljenom osobom podstiče vašu sumnju u njenu iskrenost prema vama. Čuvajte se infekcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu