OPREZ, RETROGRADNI MERKUR POČINJE VEČERAS: Astro savet za ponedeljak, 1. april - Pazite se u saobraćaju, čuvajte vredne sitnice

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 04. 2024. u 07:00

NE, nije prvoaprilska šala, najpoznatija planeta, hitri i uvek o svemu informisani Merkur, simbol logike, komunikacija, saobraćaja, večeras kreće retrogradnim hodom sa 27. stepena Ovna.

ОПРЕЗ, РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР ПОЧИЊЕ ВЕЧЕРАС: Астро савет за понедељак, 1. април - Пазите се у саобраћају, чувајте вредне ситнице

Foto: Profimedia

Taj stepen simbolizuje upravo način na koji razmišljate i donosite odluke, kako vozite, kako pregovarate o poslu, ali i o drugim važnim pitanjima, rešavate probleme, komunicirate sa osobama iz najbliže okoline, rođacima, saradnicima, decom.

Roditelji bi trebalo da obrate posebnu pažnju na decu. Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, savetuje se dodatni oprez. Taj, 27. stepen Ovna simbolizuje i dokumentaciju, ugovore, automobile, ali i vredne sitnice, dok je Ovan znak brzih odluka, nestrpljivosti, impulsivnosti, ali i efikasnosti i preduzimljivosti.

S obzirom na retrogradni hod ove planete preko prvog zodijačkog znaka, od 1. aprila uveče do 25. aprila, njegov uticaj biće oslabljen i izvitoperen, zbog čega se od danas preporučuje dodatni oprez u saobraćaju, kao i prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora, zatim u komunikaciji sa saradnicima, rođacima, komšijama, a roditeljima i sa decom.

U vreme retrogradnog Merkura, vozači bi trebalo takođe da obrate dodatnu pažnju na automobil (da paze gde ga parkiraju i zbog kazni i zbog mogućnosti krađe), a svi znaci na vredne sitnice, telefone, bankovne kartice, ključeve...

Svetla tačka 1. aprila, dana u kome se Merkur sprema da kasno večeras krene prividnim hodom unazad, svakako je trigon sa Mesecom u Strelcu, koji će biti "faktor stabilnosti". To znači da će ovom zbunjenom, konfuznom Merkuru, moći da pomogne neki Strelac, Riba ili Rak, a možda i svi zajedno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave