DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 12. MAJ: Bik da ne sklapa poslove danas, Devicu želi da vidi stara ljubav, Vodoliju očekuju troškovi

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 05. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 12. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 12. МАЈ: Бик да не склапа послове данас, Девицу жели да види стара љубав, Водолију очекују трошкови

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Fokusirani ste na dom i porodicu a ako se bavite samostalnim poslom, povedite računa o dokumentaciji i šta se s kim dogovorate. Pozicija vašeg vladaoca Plutona upozorava da izbegavate svađe sa ženama. Strelac vam šalje poziv za izlazak.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa četiri planete u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu suprotnog pola ali pazite kome poklanjate poverenje. Nije trenutak za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora, naročito ako se bavite kreativnim poslom. Dopada vam se jedan Jarac.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući novca pravi napet aspekt vašim vladaocem Merkurom, zbog čega ste skloni pogrešnim zaključcima. Novac vam stiže preko poslova sa velikih udruženja i organizacija, kontakata sa strancima i prijatelja. Vodolija misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u trigonu sa Neptunom donosi vam zaradu preko zajedničkog posla sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa ženama u večernjim satima. Dopada vam se jedan harizmatični Jarac.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca blizu Venere donosi vam popularnost u društvu, ali budite oprezni u kontaktu sa osobama kojima se dopadate. Bračni ili dugogodišnji partner želi da vam nametne svoje stavove kada je reč o zajedničkoj odluci.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dogovarate se o zajedničkom poslu sa prijateljima ili osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako se bavite izdavaštvom ili zanimanjem u vezi sa obrazovanjem, putovanjima. Stara simpatija stiže sa puta i želi da vas vidi. Glavobolja.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Novac može da vam pristigne preko finansijskih transakcija, sponzorskih ugovora, naslednog prava. Slobodnim Vagama može da se udvara harizmatična, ali pomalo opasna osoba, dok zauzete očekuju rasprave sa partnerom i ljubomorne scene.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa Mesecom donosi vam izazov na finansijskom planu. Spremni ste da se angažujete na projektu koji ima veze sa porodičnom delatnošću. Moguć put u inostranstvo sa ljubavnim partnerom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera podstiče vašu ambiciju i kreativnost, a novac stiže preko poslova u vezi sa turizmom, nekretninama, transportom. Iritira vas partnerovo ponašanje, a slobodni Strelci prihvataju poziv za izlazak od Ovna.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u sedmoj kući donosi vam dogovor sa ljubavnim ili poslovnim partnerom o realizaciji zajedničkog projekta. Izbegavajte rizične novčane transakcije predveče. Rak misli na vas, a Bik vam šalje poziv za izlazak.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući posla pod uplivom Neptuna iz kuće novca, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina, ugostiteljstva, turizma, pružanja usluga. Vanredni troškovi u večernjim satima. Jedan Blizanac privlači vašu pažnju.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Harmoničan aspekt između Meseca u polju ljubavi i Neptuna u vašem znaku, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom. Bićete uspešni ako se bavite naučnim radom, zanimanjem koje zahteva kreativnu crtu ili ima veze sa sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)