VODITELJKA "SLAGALICE" OSTALA BEZ TEKSTA: Miloš izdominirao u asocijacijama, pogledajte kako je zacementirao sjajnu pobedu (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2020. u 22:56

U VEČERAŠNEM izdanju kviza "Slagalica" sastali su se, po drugi put, pobednici prethodnih ciklusa Aleksa Grubešić i Miloš Karna.

ВОДИТЕЉКА СЛАГАЛИЦЕ ОСТАЛА БЕЗ ТЕКСТА: Милош издоминирао у асоцијацијама, погледајте како је зацементирао сјајну победу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Tokom cele partije prednost je imao Miloš, takmičar na crvenoj poziciji, a zaprepastio je čak i voditeljku tokom "asocijacija".

Kada je na početku prve asocijacije otvorena kolona a - "republika", Miloš je pogodio da je tačan odgovor "Srbija", i time zacementirao veliku pobedu. I to je uradio za samo 10 sekundi!

Druga Asocijacija je takođe išla Milošu naruku, pa je tako pogodio konačno rešenje "Konzul", ipak ne u ovako rekordnom roku.

Drugi susret Alekse Grubešića i Miloša Karne, tako je završen rezultatom 138 prema 474 za Miloša, koji je dobio status četvrtfinaliste superfinalnog ciklusa TV Slagalice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove