SLAVONIJA ZAVIJENA U CRNO: Preminulo dete koje je u teškom udesu proletelo kroz vetrobransko staklo

Novosti online

13. 04. 2023. u 21:42

OD posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila 7. aprila na putu Andrijaševci-Retkovci danas je preminulo jedno dete, javlja vukovarsko-srimska policija, koja je obaveštenje o smrti dobila danas oko 18.20 iz Kliničko-bolničkog centra Osijek.

СЛАВОНИЈА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Преминуло дете које је у тешком удесу пролетело кроз ветробранско стакло

Foto: Printskrin/Jutjub/HRT

U toj su nesreći učestvovala dva vozila, a pet je osoba zbog povreda prevezeno u vinkovačku bolnicu.

- Uviđajem saobraćajne nesreće je utvrđeno da je zbog tehničke neispravnosti došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika zadnjeg levog točka automobila vinkovačkih registarskih oznaka, usled čega je 27-godišnjakinja izgubila kontrolu nad volanom i vozilom prešla u suprotnu saobraćajnu traku, gde je udarila u teretni automobil-kombi daruvarskih tablica, kojim je upravljao 28-godišnjak, dolazeći joj u susret. Dvoje dece, koje je na zadnjem sedištu automobila prevozila 27-godišnjakinja, nije bilo vezano sigurnosnim pojasevima te su usled udara ispali iz automobila kroz vetrobransko staklo i pali u zemljani odvodni kanal, prilikom čega je jedno dete zadobilo teške telesne povrede opasne po život, a drugo teške telesne povrede. Deca su iz OŽB Vinkovci prevezena u KBC Osijek na dalje lečenje. U saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobila je i 27-godišnjakinja koaj je vozila, dok su 31-godišnji suvozač u njenom automobilu i 28-godišnji vozač kombi vozila lakše povređeni. Izvršenim alkotestiranjem oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu - navodi se u saopštenju policije.

Protiv 27-godišnjakinje policija će podneti krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje dsa je počinila krivično delo izazivanje saobraćajne nesreće, dodaje se u saopštenju vukovarsko-sremske policije.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)