JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA BRIONIMA: Vozač koji je usmrtio dete i sam je izgubio dete u saobraćaju

DVOGODIŠNjE dete iz Poljske je smrtno stradalo, a njegova majka koja je trudna je sa teškim povredama smeštena u bolnici u Puli. Policija ispituje čuvara u Nacionalnom parku Brioni koji je vozio dačiju daster i udario ženu i dete.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ НА БРИОНИМА: Возач који је усмртио дете и сам је изгубио дете у саобраћају

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR

Vozač je pre nekoliko godina doživeo katastrofu kada je u saobraćaju poginulo njegovo dete.

Navodno se dvogodišnjak otrgao majci i pojurio na put gde se kretalo vozilo Nacionalnog parka. Majka je potrčala za detetom, pa je automobil udario i u nju, a prešao preko deteta. Usprkos brzoj intervenciji kada su oboje prebačeni gliserom u Fažanu, a zatim u pulsku bolnicu, dete je umrlo od teških povreda koje je zadobilo.

Policija sada utvrđuje okolnosti kako se dogodila nesreća, pre svega da li se vozilo Nacionalnog parka kretalo maksimalnom brzinom od 30 kilometara na čas, koliko je dozvoljeno na Brionima. Do nesreće je došlo pred kafićem na Velikom Brionu, u neposrednoj blizini hotela. Na tom mestu je do pre par godina bio kavez sa papagajem Kokoom, koji je atrakcija na ostrvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije