MAJKA I DVOJE DECE IZ METKOVIĆA U BOLNICI ZBOG GUMENIH BOMBONA: Slatkiše dobili od rodbine iz Amerike, a u njima droga

Tanjug

09. 10. 2023. u 09:50

MAJKA i dvoje dece, starosti 14 i 15 godina, iz Metkovića, primljeni su u subotu u bolnicu u Dubrovniku, nakon što su konzumirali gumene bombone, koje su dobili od rodbine iz SAD.

МАЈКА И ДВОЈЕ ДЕЦЕ ИЗ МЕТКОВИЋА У БОЛНИЦИ ЗБОГ ГУМЕНИХ БОМБОНА: Слаткише добили од родбине из Америке, а у њима дрога

Foto: Printskrin/Jutjub/HRT

Kako prenosi lokalni portal Dubrovnik INsajder, direktor bolnice Mario Bekić je rekao da su oni jutros stabilno i dobrog opšteg stanja.

On je rekao da su majka i deca kada su primljeni bili neuobičajeno euforični, pa je događaj prijavljen policiji.

- Policija je uz potvrdu oduzela bombone, one će biti poslate na veštačenje i biće sprovedeno kriminalističko istraživanje - rekla je portparolka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

Prema saznanjima portala, gumene bombone su sa drogom.

BONUS VIDEO: „REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)