BIVŠI GAZDA "AGROKORA" IDE U POITIKU: Ivica Todorić želi da bude premijer

Nakon što je propao sudski postupak protiv njega Todorić najavljuje političku karijeru.

БИВШИ ГАЗДА АГРОКОРА ИДЕ У ПОИТИКУ: Ивица Тодорић жели да буде премијер

Foto: Tanjug

Ivica Todorić, bivši gazda "Agrokora" i najbogatiji čovek na Balkanu, najavio je osnivanje političke stranke, a na predstojećim izborima boriće se za premijersko mestu u novoj vladi. Todorić tvrdi da je oko sebe okupio mnoge poznate pojedince, ali ne otkriva kada će i sa kim osnovati stranku, niti kako će se ona zvati.

Todorić najavljuje i skori kraj arbitraže u Vašingtonu, nakon koje očekuje da će dobiti milijarde evra. Tvrdi da mu je kompanija nezakonito oduzeta, a da je sadašnja Fortenova, nastala nakon "Agrokora" u većim problemima nego što je bila njegova kompanija koja je zapošljavala više od 50.000 ljudi. "Premijer Plenković doneo je šalabahter iz Brisela po kojem je meni oduzeta kompanija", kaže Todorić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost