MONSTRUM JE ZATRO MOJU LOZU: Potresna ispovest Harise Onder - U krvavom piru Nermina Sulejmanovića ostala bez muža i sina (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2023. u 21:29

U PONEDELjAK 11. decembra, navršila su se četiri meseca otkako je monstrum Nermin Sulejmanović zverski, uživo prenoseći na Instagramu, iz pištolja ustrelio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

МОНСТРУМ ЈЕ ЗАТРО МОЈУ ЛОЗУ: Потресна исповест Харисе Ондер - У крвавом пиру Нермина Сулејмановића остала без мужа и сина (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Posle toga zločinac u krvavom pohodu ubio i 23-godišnjeg Denisa Ondera, pa pred kućom i njegovog oca Đengiza (55), a četiri metka sasuo je u Denisovu majku Harisu.

Ubijena duša

Ova 54-godišnjakinja je preživela. Jedanaest dana je bila u komi, imala je četiri teške operacije, a danas živi sama u kući u Industrijskoj zoni u Gradačcu, uz tablete za smirenje i one protiv bolova u celom telu.

- Uz dužno poštovanje prema svemu što je proživela, pa onako ubijena, o nesretnoj Nizami Hećimović svi govore, ne zaboravljaju je. Mog sina Denisa, koji je imao 23 godine, radio od kuće za jednu kompaniju, pazio s kime se druži, kupio stan i planirao ženidbu, i mog supruga koji se bavio uvozom i izvozom robe, pa je ubijen pred kućnim pragom, retko ko spomene - plačnim glasom govori Harisa Onder. - Ubica je uništio moj život, lečim se, rane polako zaceljuju, ali moja je duša ostala ranjena, ubijena. Monstrum je zatro moju lozu, kuća mi je prazna.

Foto: Fejsbuk

Denis Onder

Ona je kobnog dana gledala ubici u zakrvavljene oči dok je divljao, vikao, a potom joj ubio muža u avliji, pred njenim očima. Kako kaže, nikada neće moći da izbriše tu strašnu sliku. Tada je cev pištolja okrenuta ka njoj i upucao ju je s četiri metka u stomak, grudi i kičmu.

Ne desilo se ovo nikome

Danas živi bez levog bubrega, slezene, pola debelog creva, s trećinom gušterače i s repom pankreasa. Sva „zakrpljena“, kako kaže.

- Hvala mojim komšijama, porodičnim prijateljima. Ja svoju tugu i bol nosim kako mogu. Oni koji su trebali da otvore moja vrata, da me pitaju kako sam, kako mi je zdravlje, a nisu, njima na čast. Ima neko ko će nama svima suditi. Ne desilo se ovo nikome - dodaje Harisa Onder.

Da nesrećna žena nije dobro ni psihički i da je tragedija ostavila trag, potvrđuju i stručnjaci.

Foto: Fejsbuk

Đengiz Onder

- Pacijentkinja je preživela tešku traumu, bila je svedok ubistva muža i sina. Tada je i sama zadobila više prostrelnih rana. Danas u oporavku ima psihičke smetnje - tešku depresiju, teskobu i napetost, potištenost, tugu, osećaj beznađa i povremene želje da ne živi više - napisali su neuropsihijatri o zdravstvenom stanju Harise Onder.

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!