CRNI PETAK U HRVATSKOJ: Pijan bacio bombu u dvorištu kuće, eksplozija povredila ženu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

29. 12. 2023. u 15:34

DANAS oko 13 sati u Svetom Križu u Međimurskoj županiji u dvorištu porodične kuće u Ulici Augusta Šenoe 55-godišnjak je bacio eksplozivnu napravu koja je nakon aktivacije povredila 52-godišnju ženu.

ЦРНИ ПЕТАК У ХРВАТСКОЈ: Пијан бацио бомбу у дворишту куће, експлозија повредила жену

Foto: Tanjug

Kako javlja Večernji list, ona je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gde joj se pruža lekarska pomoć, pa će se težina povreda naknadno kvalifikovati.

- Dolaskom policijskih službenika na lice mesta 55-godišnjak je uz primenu sredstava prisile priveden u policijsku stanicu, dok je njegovim bezbednosnim pregledom u odeći pronađena ručna bomba koja je oduzeta. Ujedno, alkotestiranjem je utvrđeno da je pod uticajem alkohola - kažu u Policijskoj upravi međimurskoj.

Uviđaj i istraga su u toku.

BONUS VIDEO: OVAKO SU "PALI" NARKO DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!