REAKCIJE NAKON ODLUKE DA HRVATSKI STUDENTI IDU U BEOGRAD: Mržnja, laži, i teorije zavere ekstremista-političara iz Zagreba

MUČNE su reakcije krajnje desnih hrvatskih političara nakon odluke Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Zagrebu da organizira studentsko putovanje u Beograd.

РЕАКЦИЈЕ НАКОН ОДЛУКЕ ДА ХРВАТСКИ СТУДЕНТИ ИДУ У БЕОГРАД: Мржња, лажи, и теорије завере екстремиста-политичара из Загреба

Foto: AP

 "Nadam se da ih pokolju ko svinje", napisao je bivši poslanik u Saboru Stevo Culej, koji okrivljuje "udbaško-masonsku-soroševsku" koalicije da "truje Hrvatsku".

Željko Glasnović iz Hrvatske stranke prava napisao je na društvenim mrežama "dobro došli u treću Jugoslaviju", a tvrdi da će se studenti naći sa kolegama sa Pravnog fakulteta u Beogradu "gde je studirao ratni zločinac i saradnik UDBE Vojislav Šešelj".

Inače, predviđeno je da hrvatski studenti posete Pravni fakultet, Skadarliju, Kuću cveća, Novi Beograd, Hram Svetog Save i Kalimegdan. Putovanje košta 150 evra u šta je uključeno spavanje u hotelu, a ograničen je broj od 500 mesta.

-Ne sramimo se te posete, poručuju studenti i osuđuju reči mržnje zbog kojih bi trebale reagovati i institucije. 

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)