KUPIO DOMEN „RIJEKEPRAVDE“, NUDI ZAMENU ZA MESTO NA LISTI: SDP: Ne zanima nas

Novosti online

22. 03. 2024. u 13:49

INFORMACIJA da je neko zakupio domen „rijekepravde“ u SDP-u, vodećoj stranci istoimene koalicije, nije izazvala nikakvu reakciju i interesovanje jer im je, kažu, u fokusu komunikacija sa građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, „veb-stranice su već malo pase“.

КУПИО ДОМЕН „РИЈЕКЕПРАВДЕ“, НУДИ ЗАМЕНУ ЗА МЕСТО НА ЛИСТИ: СДП: Не занима нас

Foto: Printskrin

Šef predizborne kampanje SDP-a Tonči Restović rekao je Hini da ih zakup tih domena ne zanima, niti im to išta znači.

- Mnogo su nam važnije društvene mreže, preko kojih više od pola godine komuniciramo sa građanima o politikama koje ćemo sprovoditi po dolasku na vlast. Osim toga, već imamo platformu dostojanstvo.hr koja nam takođe služi u interakciji sa građanima, a ostatak kampanje će se odvijati na terenu - rekao je on.

Neko je zakupio domen, nudi ga Grbinu i Plenkoviću

Restović ne vidi nikakvu dramu ni za svoju stranku ni za koaliciju oko davanja u zakup domena 'rijekepravde', osim što se, kaže, „neko dobro setio i sada već dva dana raduje javnost, a verovatno najviše sebe“.

Anonimni građanin zakupio je domen „rijekepravde“ u šest varijanti i nudi predsedniku SDP-a Peđi Grbinu i predsedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću trampu za iznos u „većim četvorocifrenim brojevima (think Kolinda)“ ili za mesto na listi, uz napomenu da imaju u vidu da će se "prodati odmah, momentalno".

(index.hr)

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave