NOŽEM IZBO SUPRUGU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE : Krvava porodična tragedija u Sarajevu!

O. MATAVULj

23. 09. 2020. u 01:12

TEŠKA porodična tragedija odigrala se u nedelju veče sarajevskom naselju Ilijaš, gde je Muharem Garaplija (55), kako se sumnja, nožem ubio svoju suprugu Sadžidu (57), a potom je pokušao da izvrši samoubistvo.

НОЖЕМ ИЗБО СУПРУГУ, ПА ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ : Крвава породична трагедија у Сарајеву!

Foto Avaz

Zločin se dogodio oko 21 čas u njihovom stanu, u Ulici Hašima Spahića. Muharem je sa teškim povredama prevezen u klinički centar gde je operisan i zadržan na Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje, pod nadzorom policije.

- U stanu su pronađene dve povređene osobe. Odmah je konstatovana smrt S. G. usled povreda koje su nanesene oštrim predmetom. Njen suprug M. G. je takođe imao vidne povrede i prevezen je u UKC Sarajevo - saopštio je MUP Kantona Sarajevo.

Kako federalni mediji pišu, zločinu je prethodila žestoka svađa između supružnika i veruje se da je Muharem nožem nasrnuo na suprugu, a potom pokušao da presudi sam sebi.

Svađu su čule i komšije ali niko nije reagovao jer je, kako tvrde, to bila uobičajena pojava iz stana Garaplija. Navodno su se supružnici često svađali, a u više navrata je intervenisala i policija.

IZUZET NOŽ

UVIĐAJ na mestu zločina izvršili su kriminalistička policija MUP Kantona Sarajevo, dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, i sudski veštak medicinske struke.

 Policija na terenu, Foto arhiva

- Tokom uviđaja pronađeni su i izuzeti predmeti radi dokumentovanja krivičnog dela. Telo preminule je prevezeno u prosekturu "Bare" radi obdukcije, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog dela ubistva - saopštio je MUP Kantona Sarajevo.

Stravični zločin otkriven je tek po dolasku njihovog sina. Naime, on nije mogao da uđe u kuću jer su ulazna vrata bila zaključana iznutra. Pozvao je PS Ilijaš, koja je svega desetak metara, udaljena od njihove zgrade. Na noge su podignuti i vatrogasci koji su preko balkona ušli u stan i zatekli stravičan prizor.

- Čula sam policajce kako govore da je ona mrtva i da je izmasakrirana, a Muharem je davao znake života, ali je takođe bio teško povređen - pričaju komšije.

Oni kažu da i pored brojnih svađa kojima su svedočili ne mogu da veruju da je Muharem bio u stanju da počini tako strašan zločin.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!