PRONAĐENO TELO U FAZI RASPADANJA: U šumi kod Širokog Brijega

Tanjug

23. 09. 2020. u 22:09

BEŽIVOTNO telo muške osobe u fazi raspadanja pronađeno je danas u šumi kod Širokog Brijega u mestu Ljuti Dolac, rečeno je portalu Klix.ba.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО У ФАЗИ РАСПАДАЊА: У шуми код Широког Бријега

Foto: Depositphotos

"Policijski službenici iz Širokog Brijega izvršili su uviđaj i telo je prevezeno u Mostar, gde bi sutra trebalo utvrditi identitet osobe“, rekla je portparolka ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona Martina Medić.

Sa slučajem je upoznat i kantonalni tužijac Josip Aničić, koji je rekao da se radi o starijoj muškoj osobi.

"Beživotno telo su pronašla dva radnika dok su izvlačili drva iz šume. Postoje indicije da se radi o senilnom muškarcu čiji je nestanak prijavljen 18. avgusta ove godine, ali sutra će obdukcija pokazati, jer ga njegov sin nije mogao prepoznati s obzirom na to da je telo već u fazi raspadanja“, pojasnio nam je Aničić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove