PRETE IM I MLADENCI, NEKO IM TRAŽI NOVAC, ČAK I U KRIPTO VALUTI: Hrvatski epidemiolozi mesecima izloženi pretnjama smrću!

Jurica KERBLER, dopisnik "Novosti" iz Zagreba

06. 10. 2020. u 17:33

U ZAGREBU je uhapšen mlađi čovek koji je pretio šefici Infektivne klinike dr Alemki Markotić, koja je ujedno i članica Nacionalnog štaba za borbu protiv virusa korone.

ПРЕТЕ ИМ И МЛАДЕНЦИ, НЕКО ИМ ТРАЖИ НОВАЦ, ЧАК И У КРИПТО ВАЛУТИ: Хрватски епидемиолози месецима изложени претњама смрћу!

Foto: Depozit

Tražio je više puta od nje i novac, pa čak i u kripto valuti. Pretnje smrću dobio je i dr. Krunoslav Capak, šef Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a policija i dalje traga ko je pretio njemu i članovima njegove porodice.

Celo leto dobijao je i pretnje mladenaca koji nisu mogli da organizuju velike svadbe, a poručivali su mu da ”teroriše narod”.

Stalne pretnje dobija i hrvatski ministar zdravstva dr. Vili Beroš, ali se do sada nije obratio policiji. Najčešće su mu pretili na društvenim mrežama zbog restrikcija koje su uvedene u Hrvatskoj zbog epidemije Kovida-19.

- Mislim da ne smemo olako prihvatati te stvari, jer su među onima koji šalju pretnje i osobe koje su spremne da učine zlo - kaže ministar Beroš.

On otkriva da razne pretnje dobijaju i drugi članovi Nacionalnog štaba, pogotovo oni koji se najčešće pojavljuju na televiziji i poznati su široj javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom