MUSLIMANI GRADE DŽAMIJU "ALIJA IZETBEGOVIĆ": Bogomoljom ratnom zločincu provociraju Srbe i Hrvate na Rostovu

Novosti online

27. 02. 2021. u 13:07

MUSLIMANI su najavili izgradnju džamije na Rostovu, između Bugojna i Novog Travnika, koja će nositi ime po Aliji Izetbegoviću.

МУСЛИМАНИ ГРАДЕ ЏАМИЈУ АЛИЈА ИЗЕТБЕГОВИЋ: Богомољом ратном злочинцу провоцирају Србе и Хрвате на Ростову

Foto: Arhiva Novosti

Izgradnji se protive lokalni Hrvati.

Glavni razlog hrvatskom protivljenju izgradnje je u stradanju koje su Hrvati preživeli od tzv. armije BiH i činjenici da bi Rostovo moglo kriti tela i preostalih hrvatskih logoraša za kojima se traga skoro 28 godina.

Alija Izetbegović (Bosanski Šamac, 8. avgust 1925 — Sarajevo, 19. oktobar 2003) bio je predsednik Predsedništva SR BiH, a kasnije Republike Bosne i Hercegovine, osnivač i prvi predsednik Stranke demokratske akcije.

Osim što je bio predsednik predsedništva Alija Izetbegović je od „zelenih beretki“ i drugih paravojnih formacija i mudžahedina organizovao zločinačku muslimansku Armiju BiH i imao realnu vlast nad svojim jedinicama koja je odgovorna za brojne ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. 

Haški tribunal i nijedan drugi sud nisu stigli da sude Izetbegoviću za zločine, a pitanje je da li bi bilo političke volje za takvim postupkom, imajući u vidu da gotovo niko nije odgovarao za muslimanske zločine nad Srbima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!