SVETSKI program za hranu neće moći da ovog meseca nahrani 100.000 Haićana kojima je potrebna pomoć, jer ta agencija Ujedinjenih nacija nema dovoljno sredstava da podmiri rastuće humanitarne potrebe u karipskoj zemlji.

Komentari (7)

Makena

18.07.2023. 11:42

@Milos - Puna im usta gladnih kojih se sete samo da ih zloupotrbe u političke svrhe. A od svih brodova sa žitom koji su u ovoj krizi otišli neka nam kažu koliko su za sebe ostavili pihlepnici, a koliko su propustili tim istim gladnima na koje se sad pozivaju. Licemeri bili i ostali i zato razumem zašto im ne treba popuštati kad je žito u pitanju. Možda treba pratiti svaki brod od utovara do isporuke i stvarno omogućiti da ga gladni i dobiju.

walter pravicek

18.07.2023. 04:57

SVI ČLANOVI UN oni,koji stanuju u hotelima u NevJorku,sa najmanje 5 zvezdica,prave prekršaje nikada plative,troše pare nemilice kažu:NEMAMO para za platiti žitarice za siromašne države u Afriki.SRAM JIH TREBA BITI.Da o drugim gladnim državama ne pričamo.Rusi bi dali JEFTINO U POLA CIJENE,PA I NEŠTO BADAVA, sve što tamo trebaju,ali SANKCIJE Ursule i komisije su na snazi.Pa neka ona daruje!

Ljubica

18.07.2023. 07:20

Kako vas sve zajedno nije sramota, svakodnevno se bacaju pare putem oružja i za to i dalje ima para, kao šta se nadje i za obojene revolucije, samo za pomoć gladnim ljudima nema.