TEŠKE OPTUŽBE TRAMPA NA RAČUN BAJDENA: On je najkorumpiraniji predsednik u istoriji SAD

Tanjug

24. 07. 2023. u 17:55

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp otpužio je danas aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena da je "najkorumpiraniji predsednika" u istoriji te zemlje.

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ ТРАМПА НА РАЧУН БАЈДЕНА: Он је најкорумпиранији председник у историји САД

Foto: EPA

- Džo Bajden je najkorumpiraniji predsednik u istoriji Sjedinjenih Država, što se svakodnevno nesporno dokazuje u Predstavničkom domu - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Trut".

On je kritikovao i kolege iz Republikanske partije, upitavši zašto se republikansko rukovodstvo u Senatu nije oglasilo i ukorilo Bajdena.

- Zašto se republikansko rukovodstvo u Senatu nije oglasilo i ukorilo nepoštenog Džoa Bajdena i radikalne levičarske demokrate, fašiste i marksiste za njihova zločinačka dela protiv naše zemlje, a neka od njih počinjena su i protiv mene - dodao je Tramp.

On je upitao "koliko dugo Amerika mora da čeka da bi Senat reagovao".

Republikanski senator Čak Grasli objavio je prošle nedelje dokument, navodeći da potiče od FBI doušnika.

U pomenutom dokumentu se, kako je onjavio Njujork post, navodi da je ukrajinski oligarh isplatio po pet miliona dolara Džozefu Bajdenu i njegovom sinu Hanteru.

U dokumentu se, kako dodaje njujorški list, navodi da je vlasnik gasne kompanije "Burisma Holdings" Nikola Zločevski izjavio 2016. godine doušniku FBI da je bio "primoran" da Bajdenovima uplati 10 miliona dolara.

Tramp je trenutno vodeći kandidat republikanaca za predsednika SAD, a prema poslednjim anketama, ukoliko bi došlo do revanša sa Bajdenom, između njih dvojice bi se ponovo vodila neizvesna trka.

BONUS VIDEO: STIGLO POJAČANjE ZA RUSKU MORNARICU: Najbolji sistem protivvazdušne odbrane kratkog dometa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024