"ČUJEM DA ĆE POREMEĆENI DŽEK DIĆI OPTUŽNICU PROTIV VAŠEG OMILJENOG PREDSEDNIKA - MENE" Tramp: Što je čekao tako dugo

Tanjug

02. 08. 2023. u 00:10

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp je saopštio da očekuje da će specijalni tužilac Džek Smit danas podići novu optužnicu protiv njega.

ЧУЈЕМ ДА ЋЕ ПОРЕМЕЋЕНИ ЏЕК ДИЋИ ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ ВАШЕГ ОМИЉЕНОГ ПРЕДСЕДНИКА - МЕНЕ Трамп: Што је чекао тако дуго

Foto: EPA/Depositphotos

- Čujem da će poremećeni Džek Smit, da bi se mešao u predsedničke izbore 2024. godine, u 17 časova, podići još jednu lažnu optužnicu protiv vašeg omiljenog predsednika, mene - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth Social".

On je upitao zašto to nije urađeno pre dve i po godine.

- Zašto su čekali tako dugo? Zato što su želeli da to urade tačno usred moje kampanje. Nedolično ponašanje tužilaštva - poručio je Tramp.

Si-En-En je prethodno objavio da su Tramp i njegovi savetnici proveli prethodna dva dana pripremajući se za podizanje optužnice u istrazi Smita o naporima da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine.

BONUS VIDEO: TRAMP NAPUSTIO SUDNICU - Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!