NEMAC UHAPŠEN U FRANCUSKOJ: Držao suprugu 12 godina u zatočeništvu

Tanjug

08. 08. 2023. u 00:10

MUŠKARAC iz Nemačke uhapšen je nakon što je njegova žena pronađena posle 12 godina zatočeništva u njihovom stanu u mestu Forbah, na istoku Francuske, nedaleko od nemačke granice.

НЕМАЦ УХАПШЕН У ФРАНЦУСКОЈ: Држао супругу 12 година у заточеништву

Ilustracija Shutterstock

Ona je pronađena u spavaćoj sobi zatvorenoj metalnom žicom, potpuno gola i obrijane glave, rekao je izvor iz francuske policije, prenosi Bi-Bi-Si.

Pedesetpetogodišnji muškarac je u pritvoru u Mecu na istoku Francuske, a sumnjiči se za niz krivičnih dela - otmicu, teško silovanje i mučenje.

Veruje se da je žena, 53-godišnja Nemica, nekako pronašla telefon i pozvala policiju u Nemačkoj, koja je alarmirala francuske kolege, kaže izvor iz policije.

Hitno je prebačena u bolnicu sa prelomima obe noge i prstiju, a policija veruje da je bila mučena.

Meštani Forbaha izjavili su za nemački Bild da im je osumnjičeni rekao da njegova supruga ima rak i da je zbog toga „vrištala od bola".

U izveštajima francuskih medija navodi se da je policija u stanu pronašla i dnevnik.

Uhapšeni muškarac je u njemu navodno beležio sve postupke, uključujući i vreme kada je ženi davao hranu.

BONUS VIDEO - STIGLO POJAČANjE ZA RUSKU MORNARICU: Najbolji sistem protivvazdušne odbrane kratkog dometa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!