NATERAJTE GA DA PREGOVARA: Francuski političar se obrušio na Zelenskog

Novosti online

06. 11. 2023. u 21:31

LIDER francuske stranke „Patriote“ Florijan Filipot kritikovao je ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog zbog odbijanja da vodi pregovore sa Rusijom o okončanju sukoba i pozvao je EU da ga podstakne na takav korak.

НАТЕРАЈТЕ ГА ДА ПРЕГОВАРА: Француски политичар се обрушио на Зеленског

Foto: AP

-Šta hoće, da žrtvuje svoj narod 'do poslednjeg Ukrajinca', kao što govore neokonzervativci? Čak i ako glavnokomandujući ukrajinske vojske priznaje da je sve izgubljeno! Čak i kada njegovi savetnici govore novinarima da je Zelenski poludeo i tvrdoglav! Kada čak i zemlje NATO počinju da pregovaraju sa Rusijom, kako je saopštila TV 'En-Bi-Si'? Zaustavimo krvoproliće, prestanimo da šaljemo milijarde evra, hajde da nateramo njega i militantne ludake, koji ljude dovode do samoubistva, da se priberu!, napisao je Filipot na društvenoj mreži „Iks“ (bivši Tviter).

Televizija „En-Bi-Si“ ranije je saopštila da su SAD i Evropa počele da razgovaraju sa Ukrajinom o mogućim mirovnim pregovorima sa Rusijom i o tome od čega bi Kijev, možda, morao da odustane radi postizanja kompromisa.

Međutim, Zelenski je kasnije rekao da niko od američkih i evropskih lidera ne vrši pritisak na njega da pregovara sa Rusijom.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana