"DONALDE, JA SAM, TREBAJU MI PARE NA ZAJAM" Zelenski bi da pozajmi novac od Trampa za božićni šoping svoje žene

Novosti onlajn

13. 11. 2023. u 10:29

ZVANIČNA predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sastavila je komičan tekst potencijalnog telefonskog razgovora ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

ДОНАЛДЕ, ЈА САМ, ТРЕБАЈУ МИ ПАРЕ НА ЗАЈАМ Зеленски би да позајми новац од Трампа за божићни шопинг своје жене

Foto: EPA

- Mediji: „Zelenski želi da pozove Trampa”. Primer teksta: „Donalde, ja sam, Vladimir. Ne, ne tvoj prijatelj, već Bajdenov. Poslovao sam sa Džozefom i njegovim sinom. Međutim, oni su u problemu. Imate li para na zajam? Moja žena Lena treba da ide u Njujork u božićnu kupovinu. Kada ću vratiti? Kada pobed… Rusiju... pobegnem - napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Ranije je objavljeno da kancelarija ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog pokušava da organizuje telefonski razgovor sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom kako bi ga ubedili da podrži nastavak pomoći Ukrajini, koju Trampovi saradnici iz Republikanske partije blokiraju u Kongresu.

BONUS VIDEO: RUSKA PACIFIČKA FLOTA - Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!