ISPOVEST BRIŽIT MAKRON: Deceniju smo čekali da se venčamo zbog moje dece

A. V. V.

17. 11. 2023. u 16:15

PRVA dama Francuske Brižit Makron (70), koja je 25 godina starija od svog supruga i bivšeg učenika Emanuela, izjavila je da je 10 godina čekala da stane na ludi kamen sa svojim sadašnjim mužem.

ИСПОВЕСТ БРИЖИТ МАКРОН: Деценију смо чекали да се венчамо због моје деце

Foto: Tanjug/AP

Ona je u intervjuu za časopis "Pari Mač" istakla da je odložila njihovo venčanje jer se plašila da bi životi njeno troje dece bili uništeni ozvaničavanjem njene veze sa dečakom njihovih godina. Njen sin sada ima 48 godina, tri godine je stariji od francuskog predsednika, a njene ćerke imaju 46 i 39 godina.

Supruga šefa francuske države otkrila je detalje iz njihove veze koja je dugo bila tema žute štampe. Zbog velike razlike u godinama dugo su bili na meti kritika. Makron je imao 15 godina kada se zaljubio u četrdesetogodišnju Brižit, njegovu profesorku glume koja je tada bila udata za bankara Andrea Luja Ozijera. Ubrzo su uplovili u vezu, a njihova afera je izazvala skandal u provincijskom gradu Pikardi. Makronovi roditelji, oboje lekari, poslali su ga u Pariz da nastavi školovanje, ali je on, ipak, nastavio da održava kontakt sa Brižit.

- Glava mi je bila u haosu. Emanuel je morao da ode u Pariz. Rekla sam sebi da će se zaljubiti u nekoga njegovih godina. To se nije dogodilo. Jedina prepreka su bila moja deca. Čekala sam da im ne uništim živote. To je trajalo 10 godina. Možete da zamislite šta su slušali - naglasila je ona.

Međutim, kako je navela, nije želela da propusti svoj život. Udala se za Makrona 2007. godine.

- Ne znam kako bi moji roditelji, koji su bili uzor vernosti i dobrog obrazovanja, reagovali na naš brak - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)