NEZAPAMĆENA PLJAČKA U ŠPANIJI: Uhapšeno 14 radnika jednog od najvećih aerodroma, putnike oštetili za dva miliona evra (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2023. u 23:34

ČETRNAEST radnika u jednoj od glavnih španskih aerodroma uhapšeno je zbog sumnje u krađu stvari iz putničkih prtljaga, prenosi "Sky News".

НЕЗАПАМЋЕНА ПЉАЧКА У ШПАНИЈИ: Ухапшено 14 радника једног од највећих аеродрома, путнике оштетили за два милиона евра (ВИДЕО)

Foto: Shutterstock

Policija je zaplenila predmete za koje se veruje da su bili ukradeni od zaposlenih na Sur-Reina Sofija de Tenerife aerodromu, na Kanarskim ostrvima.

Vrednost svih predmeta procenjena je na gotovo 2 miliona evra, a zaplenjeno je 13.000 evra u gotovini, 29 luksuznih satova, 120 komada nakita, 22 mobilna telefona i drugi uređaji.

Policija veruje da je imovina putnika ukradena dok je prtljag bio smešten u prtljažni prostor aviona. Istraga je započela nakon porasta pritužbi putnika o nestalim predmetima iz njihovih kofera.

Prema saopštenju policije, mnogi ukradeni predmeti prodati su na internetu ili u lokalnim radnjama.

Trenutno je još 20 radnika aerodroma pod istragom, dok ovaj aerodrom posećuje oko 11 miliona putnika godišnje, od kojih su većina evropski turisti na putu prema obalama severozapadne Afrike.

(Jutarnji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!