"RAT NIJE NI BLIZU KRAJA" Netanjahu: Izrael će u narednim danima proširiti kopnenu ofanzivu na Pojas Gaze

Tanjug

25. 12. 2023. u 15:14

IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da rat u Pojasu Gaze "nije ni blizu kraja" i da će "trajati dugo".

РАТ НИЈЕ НИ БЛИЗУ КРАЈА Нетанјаху: Израел ће у наредним данима проширити копнену офанзиву на Појас Газе

Foto: Tanjug/AP

Netanjahu je odbacio kao lažne medijske spekulacije da bi njegova vlada mogla da obustavi borbe protiv islamističkog Hamasa, prenosi Rojters.

- Ne stajemo. Nastavljamo da se borimo i u narednim danima ćemo intenzivirati borbe. Ali rat će trajati dugo i nije ni blizu kraja - rekao je Netanjahu obraćajući se poslanicima svoje stranke Likud u Knesetu.

Izraelski premijer je najavio da će Izrael u narednim danima proširiti svoju kopnenu ofanzivu na Pojas Gaze, uprkos međunarodnim naporima da se zaustave borbe.

Netanjahu je govorio nakon povratka iz posete izraelskim trupama koje se bore u Pojasu Gaze, neposredno nakon što je Egipat obelodanio ambiciozan predlog za okončanje rata između Izraela i Hamasa, prenosi AP.

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS: Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost