TRI MUŠKARCA STRADALA TOKOM SLETANJA U REKU: Četvrti izgubio život pokšavajući da im pomogne?

Novosti online

28. 12. 2023. u 20:07

HITNE službe reagovale su nakon što su su tri muškarca utopila u reci Esk, u Severnom Jorkširu u Engleskoj, dok je još jedan muškarac takođe izvučen iz vode.

ТРИ МУШКАРЦА СТРАДАЛА ТОКОМ СЛЕТАЊА У РЕКУ: Четврти изгубио живот покшавајући да им помогне?

Foto: Printscreen/Jutjub/BE

Mediji prenose da je njihovo vozilo palo u vodu, što je izazvalo veliku reakciju hitnih službi - dok brutalna oluja pustoši severozapad.

Službe su pozvane u 11:48 danas (po lokalnom vremenu, 28. decembra), prenosi "D Norten Eko", na mesto nesreće na reci Esk.

Kako se saznaje, bili su prisutni vatrogasci, hitna pomoć i policijski timovi. Nešto posle 15 časova iz vode je izvučeno vozilo.

Policija je kasnije potvrdila da su muškarci u automobilu poginuli. Pretpostavlja se da je četvrti muškarac ušao u vodu u pokušaju da pomogne onima u automobilu. Izvađen je iz vode oko 12.10 i navodi se da mu je ukazana medicinska pomoć.

U vreme pisanja ovog teksta, šta je tačno izazvalo incident ili uzrok smrti muškaraca nije bilo poznato. Identitet preminulih je takođe za sada nepoznat.

Oluja Gerit nastavlja da hara Ujedinjenim Kraljevstvom, a pogođen je veći deo severa. Prijavljeni su udari od skoro 80 ​​milja na sat (oko 130 km/h), a na snazi su upozorenja o poplavama za veći deo severozapada, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima