UBILA SE DVE GODINE POSLE ODLASKA NA EPSTAJNOVO OSTRVO: Lepotici iz Rusije radili su jezive stvari, nije mogla da se oporavi (FOTO)

Novosti online

08. 01. 2024. u 20:43

RUSLANA Koršunova bila je zvezda modnih pista i zaštitno lice parfema "Nina Riči" - izvršila je samoubistvo na Volstritu 2008. godine, sa samo 20 godina.

УБИЛА СЕ ДВЕ ГОДИНЕ ПОСЛЕ ОДЛАСКА НА ЕПСТАЈНОВО ОСТРВО: Лепотици из Русије радили су језиве ствари, није могла да се опорави (ФОТО)

Foto: Printskrin Jutjub

Kako piše "Dejli mejl ", a prenosi Blic Žena, Ruslana otputovala je putovala na Epstajnovo ostrvo Little St James u njegovom privatnom avionu Boeing 727 - nazvanom Lolita Ekspres - neposredno pre svoje tragične smrti u junu 2006. godine kada je imala 18 godina.

Nije poznato šta se tačno dogodilo devojci kada je stigla na ostrvo, ali ono što jeste bilo poznato je da su mlade devojke i maloletnice dovođene kako bi bile iskorišćene, kako od strane Epstajna, tako i od strane drugih muškaraca koji su tražili usluge od Epstajna.

Nije poznato kako je Ruslana tačno upala u Epstajnovo grotlo, ali njegova saučesnica "madam monstrum" Gislejn Maksvel regrutovala je lepe mlade devojke, pa je tako i Koršunovu. Poznato je da Epstajn obećavao mladim devojkama da će dobiti vizu, ako nisu imale američko državljanstvo, ukoliko budu radile za njega.

Ruslana koja je u modnom svetu bila poznata kao "ruska Zlatokosa" radila je sa najvećim imenima - Verom Vang, Ninom Riči, Kristijanom Diorom i Donom Karan. Bila je na naslovnici ruskog Voga i francuskog izdanja Elle.

Dve godine posle "Lolita eksperesa" Ruslana se ubila. Akademik i pisac Petar Peter Pomerantsev 2004. godine u knjizi "Ništa nije istina i sve je moguće" napisao je da je Ruslana bila u ruskom kultu koji je navodno promovisao samopomoć.

Naime, grupa ju je "navukla" da im se pridruži baš u trenutku kada je njena karijera postala ozbiljna i uspešna. Kult pod nazivom "Ruža sveta" je bila poznata po dehumanizaciji i tretmanima koji su bili više nego diskutabilni.

Nesrećna Ruslana od kulta, pa sve do Epstajnove regrutacije nije uspela da se izbori sa sobom i tragičnim životom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić