TRAMP: Glas za Viveka je protraćen glas

Tanjug

15. 01. 2024. u 20:52

FAVORIT za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poručio je danas da je glas za njegovog protivkandidata Viveka Ramasvamija na kokusu u Ajovi "protraćen glas".

ТРАМП: Глас за Вивека је протраћен глас

Foto: Profimedia

- Glas za Viveka je protraćen glas. Dopada mi se Vivek, ali bio je neiskren prema nama. Kokus je večeras. Glasajte za Donalda Trampa - napisao je bivši predsednik SAD na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Dodao je da u novembru, na predsedničkim izborima, birači moraju da "vrate naciju koja je u opadanju od pokvarenog Džozefa Bajdena, radikalnih demokrata i rulje koja je uništava".

Ramasvami je, sa druge strane, naveo da je branio Trampa i da ga izuzetno poštuje, ali je pozvao birače da glasanju za njega jer je to "prava stvar" za SAD.

- Branio sam Trampa na svakom koraku i izuzetno ga poštujem. Nećete me čuti kako ga napadam. Tražim večeras vaš glas jer verujem da je to prava stvar za našu zemlju - naveo je Ramasvami na društvenoj mreži Iks.

Unutarstranački izbori, takozvani kokus, za predsedničkog kandidata Republikanske stranke počinju danas u saveznoj državi Ajovi, a prema istraživanjima javnog mnjenja, Tramp ima podršku 52,7 odsto birača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)