MEDENI MESEC SE PRETVORIO U PAKAO: Marina tragično poginula, a njenog supruga sada očekuje suđenje, evo za šta ga sve terete (VIDEO)

Novosti online

27. 01. 2024. u 15:10

ODREĐEN je datum suđenja mladoženji koji je optužen da je vozio nepažljivo nakon što je njegova supruga poginula u sudaru kolica za golf u Vitsandejsu.

МЕДЕНИ МЕСЕЦ СЕ ПРЕТВОРИО У ПАКАО: Марина трагично погинула, а њеног супруга сада очекује суђење, ево за шта га све терете (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Robi Avad, poznat i kao Robi Morgan, suočava se sa četiri optužbe zbog nesreće u kojoj je poginula njegova 29-godišnja supruga Marina Morgan na njihovom medenom mesecu na ostrvu Hamilton, piše "Dejli mejl".

Policija navodi da je Avad (30) pokušao opasno polukružno skretanje na uglu dve ulice zbog čega su se kolica za golf prevrnula 20. juna 2022. Morgan nije bila vezana pojasom i ispala je iz vozila. Preminula uprkos naporima nekoliko prolaznika da joj pomognu.

Suđenje je zakazano za 5. i 6. jul nakon niza pregovora između advokata Morgana i tužilaštva ove nedelje, a nastaviće se 11. i 12. jula ako ne bude moglo da se završi za dva dana.

Avad i Morganova su bili na medenom mesecu nakon venčanja u Sidneju 11. juna.

Prolaznici, uključujući vatrogasca koji nije bio na dužnosti, doktora i zubara pokušavali su da spasu Morganovu na licu mesta čak 35 minuta, ali nisu uspeli.

Avad se prvi put pojavio na sudu za prekršaje u decembru 2022. i tada je dobio kauciju. Izjasnio se da nije kriv za izazivanje smrti svoje žene i tražio je novog zastupnika.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO: "JEDINO MESTO GDE SE MOŽEMO OPUSTITI": Porodice u Gazi predah od rata traže na morskoj obali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)