POGINULA JEDNA OSOBA, TEŠKO POVREĐENO DETE: Stravična nesreća, vozilo uletelo u odeljenje hitne pomoći

Tanjug

14. 02. 2024. u 11:20

VLASTI u Teksasu saopštile su da je jedna osoba poginula, a da je povređeno pet osoba, uključujući jedno dete sa povredama opasnim po život, nakon što je automobil uleteo u odeljenje hitne pomoći u bolnici u Ostinu.

ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА, ТЕШКО ПОВРЕЂЕНО ДЕТЕ: Стравична несрећа, возило улетело у одељење хитне помоћи

FOTO: Tanjug/AP

Vozilo je udarilo u predvorje hitne pomoći u medicinskom centru Sent Dejvid u severnom Ostinu nešto posle 17.30 po lokalnom vremenu u utorak, rekli su vatrogasni zvaničnici, prenosi AP.

Vozač je izvučen iz automobila i reanimiran je, ali je preminuo u hitnoj pomoći, dodale su vlasti.

Jedna povređena osoba je zbrinuta u toj bolnici, dok su dve odrasle osobe i dvoje dece prebačeni u druge bolnice.

Od onih koji su prevezeni, jedno dete je zadobilo povrede opasne po život, jedna odrasla osoba je imala "ozbiljne povrede, potencijalno opasne po život", dok su druge dve zadobile lakše povrede, rekla je Krista Stedman iz Službe hitne medicinske pomoći okruga Ostin-Trevis.

Osam pacijenata koji su već bili na lečenju u Sent Dejvidu takođe su premešteni u druge institucije, a uprkos tome što zgrada nije ozbiljno oštećena u incidentu, centar trenutno ne prima nove pacijente.

Za sada se ne zna uzrok nesreće, ali policijska uprava u Ostinu je saopštila da ne smatra da je bilo namerno.

BONUS VIDEO: POTRAGA ZA TELIMA U RUŠEVINAMA KAN JUNISA: Lokalno stanovništvo izvlači mrtve i ranjene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!