ŠOKANTNO SAZNANJE: Suprug Ane Knežević prijavio krađu na Floridi kada je navodno već doputovao u Srbiju

Novosti online

16. 02. 2024. u 14:51

AMERIČKI mediji nastavljaju da izveštavaju o srpskoj snajki i biznismenki sa Floride Ane Knežević (40) koja je 2. februara nestala u Madridu, a novinari sa Floride naročito su bacili akcenat na njen nedavni kako kažu težak razvod od Srbina Davida Kneževića, ali i o tome gde je on bio tada kao i gde se sada nalazi.

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ: Супруг Ане Кнежевић пријавио крађу на Флориди када је наводно већ допутовао у Србију

Foto: Privatna arhiva

Kako izveštava "Tampa bej tajms" bračni par Knežević koji ima vrlo uspešni biznis Fort Loderdejlu razveo se prošle godine, a razvod je bio vrlo, kako kažu, težak, jer Ana i njen suprug David nisu mogli da se dogovore oko podele pozamašne imovine. 

Naime Kneževići imaju dobro razrađen biznis izadavanja nekretnina, a takođe i preduzeće za kompijutersku podršku i popravke, a poseduju i veliki broj luksuznih nekretnina.

Američki novinari su nakon nestanka Ane Knežević u Madridu pokušali i da stupe u kontakt sa Davidom ali im on nije odgovorio na poruke. 

Foto: Printskrin/Društvene mreže

 

Inače kako izveštavaju David je prema podacima do kojih su oni došli navodno u Srbiji od 17. januara i kada ga je Anin brat, Felipe, obavestio da je ona nestala i pozvao ga da pomogne u potrazi, on je i njemu ali i Aninim prijateljicama koje su ga takođe kontaktirale odgovorio da je i dalje u Srbiji. 

Interesantno je da kako piše "Tampa bej tajms" iako je David u Srbiju otputovao još 17. januara on je 25. januara prijavio policiji u Fort Loderdejlu da mu je iz "mercedesa" ukradena motoristička oprema, torbe, neka elektronska oprema, kao i novac i tom prilikom je podneo prijavu za krađu. 

Upravo zbog ovoga američki novinari i sumnjaju da David nije sve vreme bio u Srbiji. 

Španska policija je utvrdila da je Ana Knežević poslednji put viđena u zgradi u kojoj je boravila u Madridu 2. februara oko 22 sata, a da je pola sata pre toga muškarac sa motorističkom kacigom na glavi već onesposobio sigurnosne kamere u toj zgradi, prskajući ih auto sprejem. Nakon ovoga sa Aninog telefona njen brat i prijateljice su dobili čudne poruke od nje za koje sumnjaju da ih je neko drugi poslao i da ih ona nije napisala, naročito jer poruka koja je poslata na španskom koji ona perfektno priča sobzirom da je rođena u Kolumbiji, po njima je napisana uz pomoć gugl translejta. 

U istragu nestanka Ane Knežević uključio se i FBI koji blisko sarađuje sa španskom policijom.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)