PAPA PREBAČEN U BOLNICU: Požalio se da se oseća loše

Tanjug

28. 02. 2024. u 13:03

PAPA Franja prebačen je danas u bolnicu Đemeli na medicinsko ispitivanje, nakon opšte audijencije tokom koje se požalio da je i dalje prehlađen, rekli su izvori.

ПАПА ПРЕБАЧЕН У БОЛНИЦУ: Пожалио се да се осећа лоше

Foto Tanjug/AP

Papa (87) se požalio da se oseća loše tokom opšte audijencije u Vatikanu, javila je ANSA.

On je rekao tokom audijencije da se još nije oporavio od gripa zbog kojeg je smanjio svoje aktivnosti proteklih dana i da je "još malo prehlađen".

Papin pomoćnik Filipo Čampaneli čitao je katehizis tokom audijencije, kao i u drugim prilikama kada se papa nije dobro osećao.

BONUS VIDEO: "JEDINO MESTO GDE SE MOŽEMO OPUSTITI": Porodice u Gazi predah od rata traže na morskoj obali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu