TRAMP POZVAO BAJDENA NA DEBATU Uperio prst u predsednika Amerike, pa dodao: "Bilo kad, bilo gde"

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

07. 03. 2024. u 07:20

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, "bilo kad, bilo gde".

ТРАМП ПОЗВАО БАЈДЕНА НА ДЕБАТУ Уперио прст у председника Америке, па додао: Било кад, било где

Foto AP

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju je dodao da poziva Bajdena, naizglednijeg rivala iz redova demokrata na izborima u novembru 2024. godine, na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mestu, prenosi Bi-Bi-Si.

Trampov poziv usledio je nekoliko sati nakon što je njegova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću.

- Važno je, za dobro naše zemlje, da Džo Bajden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od tolikog značaja za Ameriku i američki narod - napisao je Tramp na svojoj mreži "Truth Social".

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu rekli da li će on učestvovati u debati sa Trampom, ali su predložili da republikanski kandidat, "ako toliko očajnički želi da vidi predsednika Bajdena u udarnom terminu, ne mora da čeka" i da može da pogleda večerašnje predsednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije.

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa, navodi Bi-Bi-Si. 

Bajden i Tramp ostvarili su očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak i skoro je izvesno da će njih dvojica, kao i pre četiri godine, ponovo odmeriti snage u borbi za mesto u Beloj kući.

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)