RUSKI I KINESKI BRODOVI STIGLI U VODE IRANA: Danas zajednička vojna vežba u Indijskom okeanu

Tanjug

12. 03. 2024. u 12:05

RUSKA raketna krstarica Varjag i fregata Maršal Šapošnikov učestvovaće danas u vojnim vežbama u Indijskom okeanu sa dva vojna broda, jednim logističkim brodom kineske mornarice i 10 vojnih brodova Irana.

РУСКИ И КИНЕСКИ БРОДОВИ СТИГЛИ У ВОДЕ ИРАНА: Данас заједничка војна вежба у Индијском океану

Foto pritnskrin jutjub MO Rusije

Glavna faza kombinovane vežbe "Pojas pomorske sigurnosti 2024" biće održana danas, a njena svrha su konsolidacija sigurnost u regionu i širenje multilateralne saradnje država učesnica, prenosi IRNA.

Pored namere da se pokaže sposobnost da se zajednički podrži mir u svetu, cilj je i da se ojača sigurnost međunarodne trgovine, borba protiv piraterije i terorizma i razmena informacija za operacije pomorskih spasavanja.

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!