SVI SE PITAJU KAKO JE UOPŠTE OSTAO ŽIV: Jezive fotografije sa mesta nesreće, kamion u potpunosti smrskan visi preko ograde

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

15. 03. 2024. u 08:23

PET osoba, uključujući jedno dete, povređeno je nakon što se Fedeksov kamion poluprikolica prevrnuo preko ograde mosta u Pitsfordu u američkoj saveznoj državi Njujork u četvrtak ujutro.

СВИ СЕ ПИТАЈУ КАКО ЈЕ УОПШТЕ ОСТАО ЖИВ: Језиве фотографије са места несреће, камион у потпуности смрскан виси преко ограде

Foto: Društvene mreže

Zastrašujući incident dogodio se nešto pre 8.30 na mostu I-90 u blizini izlaza 45 i 46 iznad Pitsford Mendon centra, rekao je šef vatrogasne službe Henrijete Mark Čolak tokom brifinga za medije.

Kamion kojim upravlja kompanija iz Pensilvanije prevrnuo se na mostu, a kabina je ostala na zaštitnoj ogradi, može se videti na fotografijama incidenta.

Foto: Društvene mreže

Ljudi koji su prvi reagovali pronašli su vozača kamiona svesnog i budnog na puta ispred vozila, rekao je Čolak.

Četiri druge osobe - tri odrasle i jedno dete - povređene su u drugom vozilu, rekao je Frank Manzo, šef hitne pomoći "CHS Mobile Intergrated Healthcare" tokom brifinga.

Svih pet osoba prevezeno je u bolnicu Strong Memorial u Ročesteru sa "naizgled lakšim povredama".

Čolak je rekao da je kamion bio prazan u trenutku nesreće, dodajući da bi povrede mogle biti mnogo teže da je bio pun, piše Ej-Bi-Si njuz.

- Obe prikolice su, na sreću, prazne - rekao je Čolak.

- Da su te prikolice bile pune, praktično mogu da vam garantujem da bi cela olupina bila dole na putu, i verovatno niko ne bi mogao da preživi.

Čolak je rekao da je "prilično zapanjen" što je vozač kamiona pretrpeo samo lakše povrede, uprkos stepenu sudara.

- Ponekad ti se Onaj gore nasmeši i kaže da nije tvoje vreme, a to je ono što je desilo danas - rekao je Čolak, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?