SVE OČI UPRTE U MELANIJU: Supruga Donalda Trampa ukrala svu pažnju, javnosti poslala kratku poruku o svom suprugu (FOTO/VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

20. 03. 2024. u 11:32

MELANIJA Tramp pojavila se juče sa suprugom Donaldom Trampom na predizborima Republikanske stranke na Floridi i svojom pojavom privukla pažnju prisutnih.

СВЕ ОЧИ УПРТЕ У МЕЛАНИЈУ: Супруга Доналда Трампа украла сву пажњу, јавности послала кратку поруку о свом супругу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Pojavljivanje bivše prve dame Amerike proteklo je u znaku njenog odličnog stila, ali i odgovora na pitanje koje su joj postavili novinari.

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp, koja se retko pojavljuje uz supruga otkako je on saopštio da će se ponovo kandidovati za predsednika i otkako je počeo ciklus suđenja protiv njega, napravila je juče iskorak.

Čak i oni koji je kritikuju zbog nekih drugih stvari, ne mogu da poreknu da ona drži nivo u odevanju.

Njena haljina koja je savršena mera elegancije i male doze ležernosti, i koja je besprekorno usklađena sa prilikom, podseća na njena blistava modna izdanja iz vremena kada je bila sa suprugom u Beloj kući.

Dezen na haljini je neverovatno šik, a kaiš u crnoj boji je efektno istakao njenu siluetu. Melanija je korake pravila u vrtoglavim potpeticama, noseći torbu čuvene modne kuće "Šanel".

Klasične crne naočare i njena prepoznatljiva raskošna frizura bile su i ovaj put pun pogodak. Bio je to stajling bez ijedne greške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J H (@trump_mania)

Iako smo Melaniju navikli da gledamo u elegantnim izdanjima, ovaj ležerni stil bez sumnje je privukao pažnju. 

Novinare je zanimalo da li će se pridružiti suprugu u kampanji, a ona je kratko rekla: "Pratite".

Donald Tramp se ne odriče dugačke crvene kravate, po čemu je prepoznatljiv njegov stil odevanja, uz najklasičnija odela.

(Informer)

BONUS VIDEO: RUSKI SURF NA LEDU: Kako su ruski surferi ukrali santu leda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!