"PODLI ČIN KOJI PREDSTAVLJA UVREDU BOGU": Papa Franja osudio teroristički napad u Moskvi - Molim se za žrtve, da ih Gospod primi u svom miru

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

24. 03. 2024. u 12:46

PAPA Franja osudio je teroristički napad u koncertnoj dvorani nedaleko od Moskve kao "podli" čin koji predstavlja uvredu Bogu, rekavši da su njegove molitve sa žrtvama.

ПОДЛИ ЧИН КОЈИ ПРЕДСТАВЉА УВРЕДУ БОГУ: Папа Фрања осудио терористички напад у Москви - Молим се за жртве, да их Господ прими у свом миру

Foto: Tanjug/AP

- Molim se za žrtve podlog terorističkog napada u Moskvi, neka ih Gospod primi u svom miru, uteši njihove porodice i obrati srca onih koji sprovode ove neljudske postupke koji vređaju Boga - rekao je danas Papa na Trgu Svetog Petra posle mise na Cvetnu nedelju.

U terorističkom napadu u Krasnogorsku, u Podmoskovlju, 22. marta uveče poginule su 133 osobe, a desetine su ranjene. Odgovornost za napad preuzela je "Islamska država".

Svi napadači, njih četvorica, su uhapšeni.

(Srna)

BONUS VIDEO: ZAŠTO SMO ZAPRAVO BOMBARDOVANI: Četvrt veka od NATO agresije na Jugoslaviju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)