PALATA VEĆ PLANIRA SAHRANU KRALJA ČARLSA TREĆEG? Izvori tvrde - Zdravstveno stanje monarha nije baš najbolje

Novosti online

26. 04. 2024. u 12:19

ZDRAVLjE kralja Čarlsa Trećeg nastavlja da zabrinjava palatu i prijatelje dok se on i dalje bori s javnosti nepoznatom vrstom raka.

ПАЛАТА ВЕЋ ПЛАНИРА САХРАНУ КРАЉА ЧАРЛСА ТРЕЋЕГ? Извори тврде - Здравствено стање монарха није баш најбоље

Foto: Ben Stansall/Pool Photo via AP

- Razgovarajući o zdravlju kralja Čarlsa, najčešći odgovor glasi: 'Nije dobro' - rekao je u četvrtak Tom Sajks iz Dejli Bista.

Naime, bliski prijatelj monarha potvrdio je da je Čarls "odlučan da pobedi rak", dodavši: "Svi su optimistični, ali njemu je stvarno jako loše. Više nego što žele da priznaju."

Takođe, Sajks je dodao kako se trenutno velika pažnja posvećuje i operaciji "Menai Bridž", što je šifrovano ime za planove o kraljevoj sahrani. Razmatra se i poseban dokument koji navodi šta je prošlo dobro, a šta je moglo da se unapredi na sahrani kraljice Elizabete Druge, kako bi se plan poboljšao u slučaju smrti Čarlsa, prenosi Pejdž Siks.

- S planova je 'skinuta prašina' i aktivno se ažuriraju - rekao je bivši radnik iz palate o planovima kraljeve sahrane.

Kejt i Vilijam ne znaju kada će doći trenutak da on preuzme ulogu vladara

Tina Braun, novinarka koja izveštava o kraljevskoj porodici, napomenula je koliko je njegovo stanje loše, napisavši da su princ Vilijam i Kejt Midlton u zastrašujućoj poziciji, ne znajući kada će doći trenutak da njegov sin preuzme ulogu vladara.

Foto: Tanjug/AP

Naime, baš kada su se nadali da će svoju decu moći da odgajaju daleko od očiju javnosti, a pogotovo zbog Kejtine dijagnoze raka, zdravstvene komplikacije 75-godišnjeg Čarlsa su im poremetile planove.

Podsetimo, Bakingemska palata objavila je u februaru da je nakon operacije benignog uvećanja prostate otkriveno da Čarls ima rak. U saopštenju je stajalo da će biti podvrgnut "redovnom lečenju" i da je dobio savete da otkaže sve dužnosti.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)