NOVI BLAM PREDSEDNIKA SAD: Trampov izborni štab napravio oglas podrške američkoj vojsci - na njemu ruski avioni i kalašnjikov (FOTO)

Tanjug

16. 09. 2020. u 20:10

U DIGITALNOM oglasu kojim je pozvao ljude da podrže “našu vojsku”, Trampov tim za kampanju upotrebio je arhivsku fotografiju borbenih aviona ruske proizvodnje i manekena obučenih u ruske vojne uniforme.

НОВИ БЛАМ ПРЕДСЕДНИКА САД: Трампов изборни штаб направио оглас подршке америчкој војсци - на њему руски авиони и калашњиков (ФОТО)

Novosti

Na reklami, koju je osmislio Trampov komitet za prikupljanje sredstava “Učinimo Ameriku ponovo velikom”, vide se siluete trojice vojnika u pokretu koje nadleću avioni lovci.

https://twitter.com/MalcWilloughby/status/1305741524576108544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305741524576108544%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FLhCFEW78x%2F

- Ovo je sasvim sigurno MiG-29, izjavio je Pjer Sprej, koji je učestvovao u dizajniranju američkih vojnih aviona F-16 i A-10, prenosi “Politiko”.

- Drago mi je da podržavaju naše trupe – dodao je on.

Ruslan Pukov, direktor Centra za analizu strategija i tehnologija u Moskvi, potvrdio da je reč o ruskim avionima MIG-29 i da vojnik sasvim desno nosi kalašnjikov.

Fotografija je uzeta iz arhive “Shutterstock.com”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe