TRAMP U GOLFERSKOM ODELU I SA PALICAMA: Svetski muzeji preobukli i uklonili figuru bivšeg predsednika

J.S.

09. 11. 2020. u 16:18

Pošto je berlinski muzej Madam Tiso pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski Madam Tiso je njegovu figuru obukao u običnog golfera posle izbora Bajdena za novog predsednika Sjedinjenih Država.

ТРАМП У ГОЛФЕРСКОМ ОДЕЛУ И СА ПАЛИЦАМА: Светски музеји преобукли и уклонили фигуру бившег председника

Foto: AP

Uprava muzeja je predsednika u odlasku preobukla iz njegovog tipičnog modro plavog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone uparene s crvenom bejzbolskom kapom. Da bi još snažnije istakli njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pored velike torbe s palicama za golf.

Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima 2020, dvaput primećen na golf terenima.


- Donald Tramp odsad će imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu - tvitnuo je muzej pošto su američki mediji proglasili rezultate izbora. Osim američkih golf odmarališta, on poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj. Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktualne događaje. Početkom 2020. princ Hari i njegova supruga Megan vrlo su brzo odvojeni od ostatka kraljevske porodice posle odluke o povlačenju sa kraljevskih događanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima