TRAMP OBJAVIO NOVE DOKAZE: Posmatrač izbora otkrio kako je Bajden dobijao glasove u Pensilvaniji

Novosti online

27. 11. 2020. u 16:15

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da je uz pomoć USB uređaja njegovom protivkandidatu na izborima iz redova demokrata Džou Bajdenu obezbeđeno na hiljade glasova.

ТРАМП ОБЈАВИО НОВЕ ДОКАЗЕ: Посматрач избора открио како је Бајден добијао гласове у Пенсилванији

AP Photo

Tramp je na svom nalogu na društvenoj mreži napisao:

- Velika vest – posmatrač izbora u Pensilvaniji: Na hiljade glasova za Bajdena ubačeno je uz pomoć USB uređaja. 47 tih uređaja je nestalo. Svako ubacivanje USB dodavalo je Bajdenu 50.000 glasova.

Podsetimo, sudija američke savezne države Pensilvanije Patrisija Mekalof naložila je obustavljanje svih daljih procesa u vezi sa potvrđivanjem izbornih rezultata u toj državi.

Ona je tim povodom zakazala saslušanje koje će biti održano u petak.

​Tramp se prethodno telefonom obratio na saslušanju pred Senatom države Pensilvanije o masovnoj krađi glasova u toj saveznoj državi, navodeći da ima dokaze koji potvrđuju njegovu pobedu.

Trampov štab zatražio je ranije postupak „ubrzane žalbe“ nakon odbacivanja tužbe u Pensilvaniji, kojom su zahtevali da se poništi više miliona glasova pristiglih poštom.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!